O FAQ que você está tentando visitar ainda não foi traduzido para este idioma. Você está sendo apresentado com a versão em inglês até a tradução desta FAQ for disponibilizada.

Minimum Requirements

QUESTÃO:

What are the minimum system requirements for IL2-Sturmovik?

RESPOSTA:

In order to run IL2-Sturmovik, your PC MUST meet or exceed these minimum requirements:

Minimum Requirements:
Supported OS:
Windows 95/98/ME/XP
Processor: Pentium II 400 or AMD K6-3 400 Mhz (Pentium III/AMD K6-3 600 or better)
RAM: 128MB RAM (256MB RAM Recommended)
Video Card: 3D Video Card w/16MB RAM DirectX 8 compatible (32MB RAM Recommended)
Sound Card: DirectX 8 compatible Sound Card
DirectX Version: DirectX 8 or higher (included on the CD)

Internet Connection or LAN for Multiplayer

Recommended Specifications:
Supported OS:
Windows 95/98/ME/XP
Processor: Pentium III/AMD K6-3 600 or better
RAM: 256MB RAM
Video Card: 3D Video Card w/32MB RAM DirectX 8 compatible