O FAQ que você está tentando visitar ainda não foi traduzido para este idioma. Você está sendo apresentado com a versão em inglês até a tradução desta FAQ for disponibilizada.

What are the Minimum Requirements for IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles?

QUESTÃO:

What are the Minimum Requirements for IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles?

RESPOSTA:

In order for IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles to run properly, your system must meet or exceed these minimum requirements:

• Windows 98/ME/2000/XP
  • Pentium III 800 or AMD Athlon 700 or better
  • 256 MB RAM (512 MB RAM recommended)
  • 32 MB DirectX 8.1 compatible 3D video card (64 MB recommended)
  • DirectX 8.1 compatible sound card
  • DirectX 8.1 or higher (included on disk)
  • Internet Connection (56kbps or better) or LAN for Multiplayer
  • 4X CD-ROM or better (Not recommended for use with CD-RWs)
  • 1.1 GB free hard disk space