O FAQ que você está tentando visitar ainda não foi traduzido para este idioma. Você está sendo apresentado com a versão em inglês até a tradução desta FAQ for disponibilizada.

Minimum Requirements

QUESTÃO:

What are the minimum requirements for Silent Hunter III?

RESPOSTA:

In order for Silent Hunter III to run properly, your PC must meet or exceed these minimum requirements:

Supported OS: Windows 2000/XP (ONLY)
Processor: Pentium III 1.4 GHz or AMD Athlon 1.4 GHz or faster (Pentium IV 2.0 GHz or AMD Athlon 2.0GHz or faster recommended)
RAM: 512 MB (1 GB recommended)
Video Card: 64 MB DirectX 9-compliant graphics card (128 MB DirectX 9-compliant card recommended) (see supported list*)
Sound Card: Sound Card: DirectX 9-compliant PCI card
DirectX Version: DirectX 9.0c (included on disc)
DVD-ROM: 4x DVD-ROM (8x or better recommended)
Hard Drive Space: 2 GB
Peripherals: Windows keyboard and mouse only
Multiplayer: Broadband with 64 kbps upstream (128 kbps recommended)

*Supported Cards at Time of Release
NVIDIA GeForce 3/4/FX/6 series (Geforce 4MX series not supported)
ATI Radeon 8500/9000/X family cards or newer

* Laptop video cards may work but are not supported *

NOTICE: This game contains technology intended to prevent copying that may conflict with some DVD-RW and virtual drives.