O FAQ que você está tentando visitar ainda não foi traduzido para este idioma. Você está sendo apresentado com a versão em inglês até a tradução desta FAQ for disponibilizada.

Minimum Requirements

QUESTÃO:

What are the minimum system requirements for Prince of Persia?

RESPOSTA:

In order to run Prince of Persia properly, your PC MUST meet or exceed these minimum requirements:

Minimum System Requirements
Supported OS: Windows XP/Windows Vista (only)
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+
Memory: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista​
Video Card: TI RADEON X1600*/1650 NVIDIA GeForce 6800
DirectX: 9.0 or 10.0
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card
Hard Drive Space: 9 GB available space

Recommend System Specifications
Supported OS: Windows XP/Windows Vista (only)
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+
Memory: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista​
Video Card: TI RADEON X1600*/1650 NVIDIA GeForce 6800
DirectX: 9.0 or 10.0
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card 5.1 surround sound
Hard Drive Space: 9GB

Supported Video Cards at Time of Release:
TI RADEON X1600*/1650*-1950/HD 2000–4000 series
NVIDIA GeForce 6800*/7/8/9/GTX 260–280 series
Note: *PCI Express only supported

Note: Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported.