O FAQ que você está tentando visitar ainda não foi traduzido para este idioma. Você está sendo apresentado com a versão em inglês até a tradução desta FAQ for disponibilizada.

Minimum Requirements

QUESTÃO:

What are the minimum requirements for Prince of Persia?

RESPOSTA:

In order to run Prince of Persia properly, your MAC MUST meet or exceed these minimum requirements:

Supported OS: MAC OS X v10.5.6 Leopard or higher
Processor: Intel Core Duo Processor
RAM: 1 GB
Video Card: ATI X1600, Nvidia 8600 or better
Hard Drive Space: 8.01 GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Logitech Rumblepad 2 / Logitech Dual Action USB Controller)

This game will NOT run on PowerPC (G3/G4/G5) based MAC systems (PowerMac)