O FAQ que você está tentando visitar ainda não foi traduzido para este idioma. Você está sendo apresentado com a versão em inglês até a tradução desta FAQ for disponibilizada.

Minimum Requirements

QUESTÃO:

What are the minimum system requirements?

RESPOSTA:

In order to run Heroes Over Europe properly, your PC MUST meet or exceed these minimum requirements:

Supported OS: Windows XP / Windows Vista (Only)
Processor: Dual core 2.66 GHz Intel Pentium 4 or AMD Athlon X2 3800+ or better (Intel Core 2 6400 or AMD Athlon X2 4400+ recommended)
RAM: 1 GB for XP / 2 GB for Vista (4 GB recommended)
Video Card: 256 MB DirectX 10.0 / 9.0c-compliant video card with Shader Model 3.0 or higher (512 MB recommended)
Sound Card: DirectX 9.0c-compliant sound card
DirectX Version: DirectX 9.0c (included on disc), DirectX 10.0
Hard Drive Space: 9 GB
Peripherals Supported: Windows-compliant mouse, keyboard, controller

Supported Video Cards at Time of Release
ATI Radeon 1600-1950 / HD 2000-4000 series
Nvidia GeForce 6800 / 7 / 8 / 9 series

Laptop versions of the cards listed above may work but are NOT supported.