O FAQ que você está tentando visitar ainda não foi traduzido para este idioma. Você está sendo apresentado com a versão em inglês até a tradução desta FAQ for disponibilizada.

System Requirements for TrackMania 2: Canyon

QUESTÃO:

What are the minimum system requirements for playing TrackMania 2: Canyon on PC?

RESPOSTA:

To get the most out of TrackMania 2: Canyon, your PC should meet or exceed the minimum system requirements.

Minimum System Requirements

OS : Windows XP / Vista / 7
CPU: 1.5 Ghz
RAM: 1 GB
Video memory: 256 MB, Pixel Shader 2.0
Hard drive space: 1.5 GB