O FAQ que você está tentando visitar ainda não foi traduzido para este idioma. Você está sendo apresentado com a versão em inglês até a tradução desta FAQ for disponibilizada.

Valiant Hearts - Compatible Devices & App Information

QUESTÃO:

Compatible Devices & App Information

RESPOSTA:

Immerse yourself in the touching story of four unsung heroes swept up by World War 1 in this unique interactive graphic novel that combines action, puzzles and adventure.

Valiant Hearts: The Great War is a 4-part, episodic game inspired by letters from World War 1.

Available in: English, Dutch, French, German, Italian, Japanese, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Available now from iTunes App Store, Google Play Store and Amazon App Store for Kindle

Compatible iOS devices:

Requires iOS7 or higher

iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5c
iPhone 5s
iPod 5
iPad 2
iPad 3
iPad 4
iPad Mini
iPad Air
iPad Mini Retina

Compatible Android Devices

Google Nexus 10
Google Nexus 4
Google Nexus 5
Google Nexus 7 2013
HTC One
HTC One Dual Sim
LG G Pro 2
LG G2
Motorola Moto X
Samsung Galaxy Note 10.1
Samsung Galaxy Grand
Samsung Galaxy Note
Samsung Galaxy Note II
Samsung Galaxy Note II LTE
Samsung Galaxy Note 8.0
Samsung Galaxy TabS 10.5
Samsung Galaxy TabS 8.4
Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition
Samsung Galaxy Note3
Samsung Galaxy Tab Pro 10.1
Samsung Galaxy Note Pro 12.2
Samsung Galaxy Tab Pro 12.2
Samsung Galaxy Round
Samsung GALAXY Note3
Samsung Galaxy Tab 3 (8.0)
Samsung Galaxy S III
Samsung Galaxy S3 Neo Plus
Samsung Galaxy S III LTE
Samsung GALAXY S4
Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 LTE
Sony Ericsson Xperia ZL
Sony Ericsson Xperia Acro HD
Sony Ericsson Xperia Acro S
Sony Ericsson Xperia S
Sony Ericsson Xperia SL
Sony Ericsson Xperia SP
Sony Ericsson Xperia SP (HSPA+)
Sony Ericsson Xperia SP (LTE)
Sony Ericsson Xperia Z
Sony Ericsson Xperia Z Ultra
Sony Ericsson Xperia Z1
Sony Ericsson Xperia Z1 (HSPA)
Sony Ericsson Xperia Z1 Compact
Sony Ericsson Xperia Z1F

Compatible Kindle Devices

Kindle Fire HD 3rd Gen
Kindle Fire HD 8.9"
Kindle Fire HDX
Kindle Fire HDX 8.9"

If you are experiencing a problem with this app, please contact our Support team by clicking on this link.

Or follow the Support icon in-game:

User-added image

Don’t have a Ubisoft Account? Simply send an email to: apple.support@ubisoft.com