O FAQ que você está tentando visitar ainda não foi traduzido para este idioma. Você está sendo apresentado com a versão em inglês até a tradução desta FAQ for disponibilizada.

Release date for Anno History Collection

QUESTÃO:

When is the Anno History Collection released?

RESPOSTA:

The Anno History Collection was released for Windows PC on 25 June 2020.

For more details please visit the official Anno Union article.

Please feel free to get in touch if you have any other questions.