O FAQ que você está tentando visitar ainda não foi traduzido para este idioma. Você está sendo apresentado com a versão em inglês até a tradução desta FAQ for disponibilizada.

System requirements for Anno 1602 History Edition

QUESTÃO:

What are the system requirements for Anno 1602 History Edition?

RESPOSTA:

Minimum requirements (720p)

Operating System: Windows 7, 8, 10 (64bit only)
Processor: Intel i3-3220 @ 3.3 GHz or AMD FX 4130 @ 3.9GHz
RAM: 4 GB
Video card: AMD R7 265 ( 2 GB VRAM ) or NVIDIA GTX 660 ( 2 GB VRAM )
Sound card: DirectX 11-compliant sound card
DirectX: 11
Hard drive space: 630 MB – 1.25 GB *
Supported peripherals: Windows-compliant keyboard and mouse

Recommended configuration (1080p)

Operating System: Windows 7, 8, 10 (64bit only)
Processor: Intel i5-4460 @ 3.2 GHz or AMD Ryzen 5 1600 @ 3.2GHz
RAM: 4 GB
Video card: AMD RX 470 ( 4 GB VRAM ) or NVIDIA GTX 770 ( 4 GB VRAM )
Sound card: DirectX 11-compliant sound card
DirectX: 11
Hard drive space: 630 MB – 1.25 GB *
Supported peripherals: Windows-compliant keyboard and mouse

Technologies or features that are not supported:

SLI
CrossFire

* Installation size depends on the number of installed languages.