A FAQ que tentou consultar não foi ainda traduzida para esta língua. Será apresentada a versão em inglês até que uma tradução para esta FAQ esteja disponível

System requirements for Splinter Cell: Conviction

Minimum requirements

Operating System
Windows XP / Vista / 7*
Processor 1.8 GHz Intel Core2 Duo or 2.4 GHz AMD Athlon X2 64
RAM 2 GB
Video card 256 MB DirectX 9.0c-compliant video cards
Hard Drive space 10 GB

Supported video cards at the time of release:

Nvidia GeForce 7800 / 7900 / 8 / 9 / GTX series
ATI Radeon X1800 / X1900 / HD 2000 / HD 4000 / HD 5000 series

Laptop models of these desktop cards may work as long as their performance is on par with the minimum configuration.

Let us know if you have any questions!

*Please note that official support for Windows XP, Vista and 7 has been discontinued by Microsoft.