A FAQ que tentou consultar não foi ainda traduzida para esta língua. Será apresentada a versão em inglês até que uma tradução para esta FAQ esteja disponível

Supported Peripherals for Ghost Recon Breakpoint

Here is a list of supported controllers that you can use with Ghost Recon Breakpoint

Playstation 4 - Dualshock 4 Controller
Xbox One - Xbox One Controller

PC - Supported peripherals:
- Mouse and keyboard
- Xbox One Controller
- Dualshock 4 Controller

On PC, other controllers may work, however they are not officially supported. They may require third party software. Please contact the controller manufacturer for assistance. Examples include:

- Tobii Eye
- Any third party Xbox-compatible controller, including:
- C-SID
- Xbox Adaptive Controller

For a full list of PC system requirements, check our dedicated article

Any questions, feel free to get in touch