A FAQ que tentou consultar não foi ainda traduzida para esta língua. Será apresentada a versão em inglês até que uma tradução para esta FAQ esteja disponível

Grow Up System Requirements

Below are the minimum and recommended system requirements for the game:

Minimum Specifications
Supported OS: ​​Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versions)
Processor: Intel i3 550 @3.2 GHz, AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
Memory: 4 GB
Video Card​nVidia GeForce 460GTv2, AMD Redeon HD5770 (1024MB VRAM)
DirectXDirectX June 2010 Redistributable
Sound Card: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers

Supported Video Cards at Time of Release
​nVidia GeForce 460GTv2, AMD Redeon HD5770 (1024MB VRAM)

Recommended Specifications
Processor: Intel Core i3 2105 @ 3.1 GHz, AMD FX 4100 @ 3.6 GHz or better
Memory: 8GB
Video Card: nVidia GeForce GTX 660 (2048MB VRAM), AMD Radeon HD 7870 (2048MB VRAM) or better.
DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Sound Card: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers