A FAQ que tentou consultar não foi ainda traduzida para esta língua. Será apresentada a versão em inglês até que uma tradução para esta FAQ esteja disponível

System requirements for Battle Realms

Before installing Battle Realms, you may want to make sure your system meets or exceeds these specifications:

Minimum Requirements:
400 Mhz Celeron or equivalant
Windows 98/00/ME/XP
64 MB RAM
DirectX 8 compliant 16 MB VRAM 3D AGP accelerated video card
DirectX 8 compliant sound card
DirectX 8 or higher(included)
4X CDROM Drive
600 MB hard drive space
Keyboard and Mouse

Recommended System:
PIII 750 or equivalent
Windows 98/00/ME/XP
128 MB RAM
DirectX 8 compliant 32 MB VRAM 3D AGP accelerated video card
DirectX 8 compliant sound card
DirectX 8 or higher(included)
4X CDROM
600 MB hard drive space
Keyboard and Mouse