A FAQ que tentou consultar não foi ainda traduzida para esta língua. Será apresentada a versão em inglês até que uma tradução para esta FAQ esteja disponível

System requirements for Hyper Scape

Minimum requirements

Operating System Windows 10 (64-bit version)
Processor Intel Core i3 3220 @ 3.3GHz or AMD FX-4130 @ 3.8Ghz
RAM 6 GB
Video card NVIDIA GeForce GTX 660 (2 GB), AMD Radeon R9 285 (2 GB), Intel HD 520 (2GB) or Vulkan 1.1 compatible cards (2 GB)
Hard Drive 20 GB available storage
Sound card DirectX 9.0c-compatible sound card with latest drivers
Peripherals Windows-compatible keyboard and mouse, or controller

Recommended requirements

Operating System Windows 10 (64-bit version)
Processor Intel Core i7 4790 or AMD Ryzen 5 1500X
RAM 8 GB
Video card NVIDIA GTX 1660 (6 GB) or AMD Radeon R9 390X (6 GB)
Hard Drive 30 GB available storage
Sound card DirectX 9.0c-compatible sound card 5.1 with latest drivers
Peripherals Windows-compatible keyboard and mouse, or controller

Laptop models of these desktop cards may work as long as their performance is on par with the minimum configuration.

Get in touch if you have any other questions!