A FAQ que tentou consultar não foi ainda traduzida para esta língua. Será apresentada a versão em inglês até que uma tradução para esta FAQ esteja disponível

Supported peripherals for Just Dance 2021

Below is a list of officially supported peripherals for each platform:

Nintendo Switch

Nintendo Switch Joy-Cons.
Just Dance Controller App​.

PlayStation 4

DualShock 4 Controller (Menu navigation).
PlayStation Move Controller.
PlayStation Camera.
Just Dance Controller App​.

PlayStation 5

DualSense Controller (Menu navigation).
Just Dance Controller App​.

Stadia

Just Dance Controller App​.

Xbox One

Xbox One Controller (Menu navigation).
Xbox Kinect.
Just Dance Controller App.

Xbox Series X|S

Xbox Wireless Controller (Menu navigation).
Just Dance Controller App.

Please ensure your smartphone meets the requirements of the Just Dance Controller App before installing it.

Other controllers may work, however they are not officially supported and may require third party software to work. Please contact the controller manufacturer for assistance.

If you have any other questions, please get in touch.