A FAQ que tentou consultar não foi ainda traduzida para esta língua. Será apresentada a versão em inglês até que uma tradução para esta FAQ esteja disponível

System requirements for Far Cry 4

QUESTÃO:

What are the system requirements for Far Cry 4?

RESPONDA:

Minimum Requirements

Supported OS: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 (64 bit versions only).
Processor: Intel Core i5-750 @ 2.6 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz or better
RAM: 4 GB RAM
Video Card: nVidia GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD5850 (1GB VRAM or higher)
DirectX: 11
Hard drive space: 30 GB
Sound card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with latest drivers
Peripherals: Keyboard and mouse required, controller optional
Multiplayer: 256 kbps or faster broadband connection

Recommended requirements

OS: Windows 8, Windows 8.1 (64 bit versions only).
Processor: Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or better
RAM: 8 GB RAM
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon R9 290X  (2GB VRAM or higher)
DirectX: 11
Hard drive space: 30 GB
Sound card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with latest drivers
Peripherals: Keyboard and mouse required, controller optional
Multiplayer: 256 kbps or faster broadband connection

Supported Video Cards at Release Time:
NVIDIA GeForce GTX 460 or better, GeForce GTX 500, GTX 600, GTX 700 series (only cards superior to GTX 460, performance-wise);
AMD Radeon HD5850 or better, Radeon HD6000, HD7000, R7 200, R9 200 series (only cards superior to HD 5850, performance-wise);

Laptop models of these desktop cards may work as long as their performance is on-par with the minimum configuration.