A FAQ que tentou consultar não foi ainda traduzida para esta língua. Será apresentada a versão em inglês até que uma tradução para esta FAQ esteja disponível

System requirements for Assassin's Creed: Revelations

QUESTÃO:

What are the system requirements for Assassin's Creed: Revelations?

RESPONDA:

Minimum requirements
OS: Windows 7 (SP1)
Processor:  1.8 GHz Intel Core2 Duo E4300 or 2.4 GHz AMD Athlon64 X2 4600+
Memory: 2 GB
Video: 256 MB DirectX  9.0 - compliant card with Shader Model 3.0 or higher
Sound card: DirectX 9.0-compliant sound card
DirectX: DirectX June2010 or newer
Storage: 12 GB
Peripherals: Windows compatible mouse and keyboard, Official Xbox 360 controller

Recommended requirements
OS: Windows 7 (SP1)
Processor: Intel Core 2 Duo E6700 @ 2.6 GHz or AMD Athlon64 X2 6000+ @ 3.0Ghz or better
Memory: 2 GB
Video: 512 MB DirectX  9.0 - compliant card with Shader Model 5.0 or higher
Sound card: Surround Sound 5.1 capable sound card
DirectX: DirectX June2010 or newer
Storage: 12 GB
Peripherals: Windows compatible mouse and keyboard, Official Xbox 360 controller

Supported video cards at time of release:
AMD Radeon HD2000/3000/4000/5000/6000 desktop
Nvidia GeForce 8/9/GT200/GT400/GT500 desktop series

Laptop models of these desktop cards may work as long as their performance is on-par with the minimum configuration.

Feel free to get in touch if you have additional questions!