A FAQ que tentou consultar não foi ainda traduzida para esta língua. Será apresentada a versão em inglês até que uma tradução para esta FAQ esteja disponível

System requirements for Assassin's Creed: Revelations

QUESTÃO:

What are the system requirements for Assassin's Creed: Revelations?

RESPONDA:

Minimum requirements:

Operating System: Windows XP (SP3) / Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1)
Processor:  1.8 GHz Intel Core2 Duo E4300 or 2.4 GHz AMD Athlon64 X2 4600+
RAM: 1.5 GB
Video card: 256 MB DirectX  9.0 - compliant card with Shader Model 3.0 or higher
Sound card: DirectX 9.0-compliant sound card
DirectX: 9.0
Hard drive space: 12 GB
Supported peripherals: Official Xbox 360 controller

Recommended requirements:

Operating System: Windows XP (SP3) / Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1)
Processor: Intel Core 2 Duo E6700 @ 2.6 GHz or AMD Athlon64 X2 6000+ @ 3.0Ghz or better
RAM: 1.5 GB
Video card: 512 MB DirectX  9.0 - compliant card with Shader Model 5.0 or higher
Sound card: Surround Sound 5.1 capable sound card
DirectX: 9.0
Hard drive space: 12 GB
Supported peripherals: Official Xbox 360 controller

Laptop models of these desktop cards may work as long as their performance is on-par with the minimum configuration. Please check this article for more information.