A FAQ que tentou consultar não foi ainda traduzida para esta língua. Será apresentada a versão em inglês até que uma tradução para esta FAQ esteja disponível

Release date for Anno History Collection

QUESTÃO:

When is the Anno History Collection released?

RESPONDA:

The Anno History Collection was released for Windows PC on 25 June 2020.

For more details please visit the official Anno Union article.

Please feel free to get in touch if you have any other questions.