Vanliga frågor som du försöker besöka har ännu inte översatts för det här språket. Du presenteras med den engelska versionen tills översättningen av denna FAQ har gjorts tillgänglig

Supported Peripherals for Space Junkies

Here is a list of supported controllers that you can use with Space Junkies

Playstation 4
PC - Supported peripherals:  
For a full list of PC system requirements, check our dedicated article

If you have any further questions, feel free to get in touch

Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.