Vanliga frågor som du försöker besöka har ännu inte översatts för det här språket. Du presenteras med den engelska versionen tills översättningen av denna FAQ har gjorts tillgänglig

Supported Peripherals for Ghost Recon Breakpoint

Here is a list of supported controllers that you can use with Ghost Recon Breakpoint

Playstation 4 - Dualshock 4 Controller
Xbox One - Xbox One Controller

PC - Supported peripherals:  
- Mouse and keyboard
- Xbox One Controller
- Dualshock 4 Controller

On PC, other controllers may work, however they are not officially supported. They may require third party software. Please contact the controller manufacturer for assistance. Examples include:
 
- Tobii Eye
- Any third party Xbox-compatible controller, including:
- C-SID
- Xbox Adaptive Controller

For a full list of PC system requirements, check our dedicated article

Any questions, feel free to get in touch

Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.