Vanliga frågor som du försöker besöka har ännu inte översatts för det här språket. Du presenteras med den engelska versionen tills översättningen av denna FAQ har gjorts tillgänglig

What are the minimum requirements for Lock On: Modern Air Combat?

In order to play Lock On: Modern Air Combat properly, your computer must meet or exceed these minimum requirements:

  • Windows 98/ME/XP/2000 (ONLY)
  • Pentium III 800/AMD Athlon 600 or better
  • 256 MB RAM (512 MB RAM recommended)
  • 3D video card (DirectX 8.1 compatible) w/32MB RAM (128MB recommended)
  • Sound Card (Direct 8.1 compatible)
  • DirectX 8.1 or higher (included on disc)
  • X CD-ROM or better (Not recommended for use with CD-RWs)
  • Internet connection (56 kbps or better) or LAN for multiplayer
  • Hard Drive Space 1.1 GB

    - Minimum Requirements subject to change -

Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.