Vanliga frågor som du försöker besöka har ännu inte översatts för det här språket. Du presenteras med den engelska versionen tills översättningen av denna FAQ har gjorts tillgänglig

Minimum System Requirements for Myst III: Exile

To get the most out of Myst III: Exile, your PC or Mac should meet or exceed the minimum system requirements.

Minimum System Requirements for PC
 
OS: Microsoft Windows 95/98/ME
Processor: 233MHz Pentium II or faster
Memory: 64 MB RAM
Storage: 200 MB hard disk space
CD-ROM: 4X CD-ROM drive or faster
Display: 640x480 display, High Color (24 bit)
Video: Optional 8 MB Video Card with 32 bit color support
Sound: Video and Sound cards compatible with DirextX 7 or higher
DirectX: DirectX 7 or higher


Minimum System Requirements for Mac
 
OS: MacOS 8.1 or higher
Processor: 233MHz G3 or faster
Memory: 64 MB RAM
Storage: 200 MB Available Hard Disk Space
CD-ROM: 4X CD-ROM or faster
Display: 640x480 display, thousands of colors
Video: Optional 6 MB Video Card with 32 bit color support
Sound: QuickTime 4 or higher

Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.