Vanliga frågor som du försöker besöka har ännu inte översatts för det här språket. Du presenteras med den engelska versionen tills översättningen av denna FAQ har gjorts tillgänglig

How do I create a stand-alone or Dedicated server for Rogue Spear?

Unfortunately, this is not possible for Rogue Spear or Rainbow Six. The only possible ways of hosting Rogue Spear or Rainbow six is via Zone or Mplayer, or direct IP connections. Please refer to the manual for more help with setting up a multiplayer game.

Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.