Vanliga frågor som du försöker besöka har ännu inte översatts för det här språket. Du presenteras med den engelska versionen tills översättningen av denna FAQ har gjorts tillgänglig

Saved game files location for Assassin's Creed Brotherhood

Saved games are located under the default folder:

Windows 7 and Vista   
C:\Users\<USERNAME>\Saved Games\Assassin's Creed Brotherhood\Saved

Windows XP
C:\Documents and Settings\<USERNAME>\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed Brotherhood\Saved

Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.