Vanliga frågor som du försöker besöka har ännu inte översatts för det här språket. Du presenteras med den engelska versionen tills översättningen av denna FAQ har gjorts tillgänglig

What are the Minimum Requirements for IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles?

In order for IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles to run properly, your system must meet or exceed these minimum requirements:

  • Windows 98/ME/2000/XP
  • Pentium III 800 or AMD Athlon 700 or better
  • 256 MB RAM (512 MB RAM recommended)
  • 32 MB DirectX 8.1 compatible 3D video card (64 MB recommended)
  • DirectX 8.1 compatible sound card
  • DirectX 8.1 or higher (included on disk)
  • Internet Connection (56kbps or better) or LAN for Multiplayer
  • 4X CD-ROM or better (Not recommended for use with CD-RWs)
  • 1.1 GB free hard disk space

Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.