Systemkrav för Valiant Hearts

Denna Ubisoft supportartikel har översatts för din bekvämlighet genom ett översättningsprogram drivet av Google Translate. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en noggrann översättning, dock så är ingen automatiserad översättning perfekt och inte heller tänkt att ersätta mänskliga översättare.
Eventuella avvikelser eller skillander skapade i översättningen är inte bindande och har ingen juridisk effekt i uppfyllande eller bekämpande syfte. Om några frågor uppstår gällande noggrannheten för innehållet på den översatta webbsidan, hänvisar vi er till den engelska version av webbsidan som är den officiella versionen.
Minimikrav
Operativsystem Windows 7 (SP1) eller Windows 8 (32 eller 64 bitars version)
Processor Intel Pentium IV 630 @ 3.0 GHz eller AMD Athlon64 3000 + @ 1,8 GHz
Bagge   2GB
Videokort NVIDIA GeForce 8800 GT eller AMD Radeon HD2900 XT (512MB VRAM)
DirectX DirectX juni 2010 Omfördelbar
DVD-ROM-enhet 4x DVD-ROM
Ljudkort DirectX Kompatibelt ljudkort med senaste drivrutiner
Hårddiskutrymme 2 GB
Stödda kringutrustning Windows-kompatibla tangentbord och mus eller Microsoft Xbox 360-kontroller

Rekommenderade krav
Operativsystem Windows 7 (SP1) eller Windows 8 (båda 32 / 64bit-versionerna)
Processor Intel Core 2 Duo E4400 @ 2,0 GHz eller AMD Athlon64 X2 3800+ @ 2 GHz
RAM 2 GB
Grafikkort NVIDIA GeForce 9600GT eller högre, AMD Radeon HD3850 eller högre (512 VRAM med Shader Model 4.0)
DirectX DirectX juni 2010 Omfördelbar
DVD-ROM-enhet 4x DVD-ROM
Ljudkort DirectX Kompatibelt ljudkort med senaste drivrutiner
Hårddiskutrymme 2 GB
Stödda kringutrustning Windows-kompatibla tangentbord och mus eller Microsoft Xbox 360-kontroller

Understödda grafikkort vid utgivningen:

• NVIDIA GeForce 8800 GT
• AMD Radeon HD2900 XT (512 MB VRAM)

Bärbara datormodeller av dessa stationära kort kan fungera så länge deras prestanda är i nivå med minimikonfigurationen.

Låt oss veta om du har några frågor!

DENNA SERVICE KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR DRIVNA AV GOOGLE. GOOGLE AVSÄGER SIG ALLA GARANTIER RELATERADE TILL ÖVERSÄTTNINGARNA, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INLKUSIVE GARANTIER GÄLLANDE NOGGRANNHET, PÅLITLIGHET OCH ALLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER FÖR SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL SAMT FRÅNVARO AV INTRÅNG.