Information om ungdomskonton

Ungdomskonton är en slags Ubisoft-konto som låter unga spelare spela våra spel med extra trygghet och låter deras föräldrar eller vårdnadshavare ta del av upplevelsen.
 
Ungdomskonton har särskilda inställningar som sätter barnets säkerhet i första rummet. De kan även skapa aktivitetsrapporter som skickas till föräldrar eller vårdnadshavare.

Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.

Relaterade FAQ

Inga Vanliga Sökningar finns på Svenska för dessa sökkriterier, här är några på ett annat