Att skapa ett ungdomskonto

Så väl barn som vårdnadshavare behöver följa några steg för att skapa ett ungdomskonto:

De första stegen för den unga spelaren

• Välj Logga in och sedan Skapa ett konto.
• Ange ditt födelsedatum.
Observera att du måste vara minst 13 år för att få ha ett Ubisoft-konto.
Om du är yngre än minimiåldern som regleras av dataskyddslagstiftningen i ditt land behöver du skapa ett ungdomskonto.
• Ange en förälders eller vårdnadshavares namn och e-postadress.

Ett e-postmeddelande med information om hur föräldern eller vårdnadshavaren kan skapa ett ungdomskonto.

Nästa steg för föräldern eller vårdnadshavaren

• Klicka på länken i e-postmeddelandet som du fick. Tänk på att det kan ha fastnat i skräppostfiltret.
Om du ignorerar meddelandet kommer inget konto skapas.
• Logga in på ditt Ubisoft-konto. Om du inte har något konto kan du skapa ett.
Se till att hålla ditt lösenord hemligt om du gör det här tillsammans med ditt barn.
• Följ instruktionerna på skärmen för att skapa ett ungdomskonto åt ditt barn.

När kontot är skapat kommer ditt barn få ett e-postmeddelande som skickas till den e-postadress som angavs när kontot skapades.

Nu kommer du få tillgång till sektionen Föräldraåtkomst på ditt Ubisoft-konto.

De sista stegen för den unga spelaren

Du bör ha fått ett e-postmeddelande till den adress din förälder eller vårdnadshavare angav när kontot skapades. Om du inte har fått något meddelande, kolla om det har fastnat i skräppostfiltret.

•  Välj Skapa ett lösenord.
Du kommer skickas vidare till webbplatsen för Ubisoft-konto.
• Skapa ett lösenord.
Se till att hålla ditt lösenord hemligt om du gör det här tillsammans med din förälder eller vårdnadshavare.

När du har skapat ditt ungdomskonto kan du logga in på Uplay för att börja spela.

Om du stöter på problem när du skapar ett ungdomskonto kan du gå igenom vår felsökningsguide.

Hör gärna av dig om du har frågor!