Vanliga frågor som du försöker besöka har ännu inte översatts för det här språket. Du presenteras med den engelska versionen tills översättningen av denna FAQ har gjorts tillgänglig

Compatible VR headsets for AGOS: A Game of Space

Below is a list of officially supported virtual reality headsets for AGOS: A Game of Space:

HTC Vive.
Oculus Rift.
Oculus Rift S.
Valve Index. 
Windows Mixed Reality compatible headsets.

If you have any other questions, please get in touch.

Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.