Ubisoft Connect - Ubisoft Store i PC-startprogrammet ser ut att vara tomt

Vi är medvetna om ett problem, där Ubisoft Store i Ubisoft Connect för PC ser ut att vara tomt.

För att åtgärda detta, se till att du har den senaste versionen av Ubisoft Connect PC installerad.

Om problemet kvarstår efter det att du har uppdaterat Ubisoft Connect, kontakta oss.