Vanliga frågor som du försöker besöka har ännu inte översatts för det här språket. Du presenteras med den engelska versionen tills översättningen av denna FAQ har gjorts tillgänglig

System requirements for Silent Hunter 2

FRÅGA:

What are the Minimum System Requirements for Silent Hunter 2?

SVAR:


Before installing Silent Hunter 2, please make sure that your system meets or exceeds these system requirements:

Minimum Requirements
- Windows 95/98/ME
- Pentium II 266Mhz (PIII 600 Recommended)
- 64MB RAM (128MB RAM Recommended)
- DirectX 8 or higher
- 650MB free hard disk space
- DirectX 8 compatible 3D Video Card w/ 16MB VRAM (32MB Recommended)
- Internet/LAN connection for optional link to Destroyer Command

Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.