Vanliga frågor som du försöker besöka har ännu inte översatts för det här språket. Du presenteras med den engelska versionen tills översättningen av denna FAQ har gjorts tillgänglig

What are the minimum requirements for IL2-Sturmovik?

FRÅGA:

What are the minimum system requirements for IL2-Sturmovik?

SVAR:




  • Windows 95/98/ME/XP
  • Pentium II 400 or AMD K6-3 400 Mhz (Pentium III/AMD K6-3 600 or better Recommended)
  • 128MB RAM (256MB RAM Recommended)
  • 3D Video Card w/16MB RAM DirectX 8 compatible (32MB RAM Recommended)
  • DirectX 8 compatible Sound Card
  • DirectX 8 or higher (included on the CD)
  • Internet Connection or LAN for Multiplayer

Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.