Vanliga frågor som du försöker besöka har ännu inte översatts för det här språket. Du presenteras med den engelska versionen tills översättningen av denna FAQ har gjorts tillgänglig

Client hat inkompatible version zum Server

FRÅGA:

Ich erhalte die Fehlermeldung "Client hat inkompatible Version zum Server".
 

SVAR:


Bitte deinstallieren die Version des Ubisoft Game Launchers, die auf der CD mitgeliefert wurde.
Sie benötigen eine neue Version, die Sie
 hier herunterladen können.


Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.