Vanliga frågor som du försöker besöka har ännu inte översatts för det här språket. Du presenteras med den engelska versionen tills översättningen av denna FAQ har gjorts tillgänglig

What are the requirements for the game Alexander?

FRÅGA:

What are the requirements for the game Alexander?

SVAR:


Supported OS: Windows 98/2000/ME/NT/XP (ONLY)
Processor: AMD Athlon, Intel Pentium 1 GHz
RAM: 256 MB
Video Card: 64 MB DirectX 8.1-compatible video card (Geforce 3 or better)
Sound Card: DirectX 8.1-compatible sound card
DirectX Version: DirectX 8.1 or higher
CD-ROM: 12x CD-ROM
Hard Drive Space: 2 Gig free
Peripherals Supported: Windows-compatible mouse and keyboard
Multiplay: Internet connection

Recommended System Requirements:

Supported OS: Windows XP
Processor: AMD Athlon, Intel Pentium 2 GHz
RAM: 768 MB
Video Card: 128 MB DirectX 8.1-compatible video card (Geforce 3 or better)
Sound Card: DirectX 8.1-compatible sound card
DirectX Version: DirectX 8.1 or higher
CD-ROM: 12x CD-ROM
Hard Drive Space: 2 Gig free
Peripherals Supported: Windows-compatible mouse and keyboard
Multiplay: Internet connection

Supported video cards:

ATI Radeon X family
ATI Radeon 9000-9800 family
ATI Radeon 8500
ATI Radeon 7500
GeForce FX 5200-6800
GeForce 4 Ti 4600
GeForce 4 Ti 4400
GeForce 4 Ti 4200
GeForce 3
Matrox Parhelia

Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.

Relaterade FAQ

Inga Vanliga Sökningar finns på Svenska för dessa sökkriterier, här är några på ett annat