Vanliga frågor som du försöker besöka har ännu inte översatts för det här språket. Du presenteras med den engelska versionen tills översättningen av denna FAQ har gjorts tillgänglig

Supported Features for Heroes Over Europe

FRÅGA:

What are the Supported Features for Heroes Over Europe?

SVAR:


Game Rating: T (Teen)
Number of Players: 1 (Online: 16)
Online: Broadband required
Required hard disk space: At least 51 MB
Video output: 720p
Peripherals Supported: Dual Shock 3 compatible, Sony Blue Tooth/USB headsets*
Playstation Network: Multiplayer, Leaderboards, Lobby/Matchmaking Messaging/Friend Invite In game, Voice Chat, Trophies

*Compatible with most Blue Tooth and USB wired Headsets. Some limitations apply

Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.

Relaterade FAQ

Inga Vanliga Sökningar finns på Svenska för dessa sökkriterier, här är några på ett annat