Vanliga frågor som du försöker besöka har ännu inte översatts för det här språket. Du presenteras med den engelska versionen tills översättningen av denna FAQ har gjorts tillgänglig

CSI : La Conspiración - Nueva actualización disponible: Parche 1.01

FRÅGA:

Game

¿Cómo puedo descargar el último parche 1.01 para el juego CSI: La Conspiración?

SVAR:


Aquí está el enlace para descargar el parche 1.01:

http://static3.cdn.ubi.com/csi_fatal_conspiracy/csi_fatal_conspiracy_1.01.exe


Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.