Vanliga frågor som du försöker besöka har ännu inte översatts för det här språket. Du presenteras med den engelska versionen tills översättningen av denna FAQ har gjorts tillgänglig

Il m'est impossible de réinitialiser mon mot de passe - Adresse e-mail trop longue.

FRÅGA:

Je souhaite réinitialiser mon mot de passe, mais je ne peux pas entrer mon adresse e-mail en entier car l'adresse est trop longue pour l'emplacement. Que faire ?

SVAR:


Pour réinitialiser votre mot de passe, veuillez visiter ce lien

Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.