Vanliga frågor som du försöker besöka har ännu inte översatts för det här språket. Du presenteras med den engelska versionen tills översättningen av denna FAQ har gjorts tillgänglig

Save game information for Rayman Origins

FRÅGA:

Where can I find my save games for Rayman Origins on PC?

SVAR:


Saved games are located under the following default folders:

In Windows 7 and Vista   
C:\Users\<USERNAME>\Documents\My Games\Rayman Origins\

In Windows XP:
C:\Documents and Settings\<USERNAME>\My Documents\My Games\Rayman Origins\

Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.