Vanliga frågor som du försöker besöka har ännu inte översatts för det här språket. Du presenteras med den engelska versionen tills översättningen av denna FAQ har gjorts tillgänglig

Linking Airmech for PC and Xbox 360 accounts

FRÅGA:

Can I link my AirMech PC and AirMech Arena Xbox 360 accounts?

SVAR:


Unfortunately AirMech Arena is not a cross platform game, therefore account linking will not be an available feature.

Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.