Vanliga frågor som du försöker besöka har ännu inte översatts för det här språket. Du presenteras med den engelska versionen tills översättningen av denna FAQ har gjorts tillgänglig

Supported Devices

FRÅGA:

What devices are currently supported for Rabbids Appisodes?

SVAR:


Rabbids Appisodes is only available on iPad devices and requires iOS 7+.

 - iPad 2
 - iPad 3
 - iPad 4
 - iPad Air
 - iPad Mini
 - iPad Mini Retina
 

Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.