Vanliga frågor som du försöker besöka har ännu inte översatts för det här språket. Du presenteras med den engelska versionen tills översättningen av denna FAQ har gjorts tillgänglig

Supported Devices

FRÅGA:

What devices are currently supported by Rayman Adventures?

SVAR:


Rayman Adventures requires iOS 8 & 9, and supported on the following devices:

- iPhone 4S
- iPhone 5
- iPhone 5C
- iPhone 5S
- iPhone 6
- iPhone 6 Plus
- iPad 2
- iPad 3
- iPad 4
- iPad 5 (Air)
- iPad Mini
- iPad Mini 2 (Retina)
- iPod 5

Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.