Vanliga frågor som du försöker besöka har ännu inte översatts för det här språket. Du presenteras med den engelska versionen tills översättningen av denna FAQ har gjorts tillgänglig

Release date for Anno History Collection

FRÅGA:

When is the Anno History Collection released?

SVAR:


The Anno History Collection was released for Windows PC on 25 June 2020.
 

For more details please visit the official Anno Union article.

Please feel free to get in touch if you have any other questions.

Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.