Vanliga frågor som du försöker besöka har ännu inte översatts för det här språket. Du presenteras med den engelska versionen tills översättningen av denna FAQ har gjorts tillgänglig

System requirements for Anno 1701 History Edition

FRÅGA:

What are the system requirements for Anno 1701 History Edition?

SVAR:


Minimum requirements (720p)

Operating System: Windows 7, 8, 10 (64bit only)
Processor: Intel i3-3220 @ 3.3 GHz or AMD FX 4130 @ 3.9GHz
RAM: 4 GB
Video card: AMD R7 265 ( 2 GB VRAM ) or NVIDIA GTX 660 ( 2 GB VRAM )
Sound card: DirectX 9-compliant sound card
DirectX: 9
Hard drive space: 3.7 GB – 12.22 GB *
Supported peripherals: Windows-compliant keyboard and mouse

Recommended configuration (1080p)

Operating System: Windows 7, 8, 10 (64bit only)
Processor: Intel i5-4460 @ 3.2 GHz or AMD Ryzen 5 1600 @ 3.2GHz
RAM: 4 GB
Video card: AMD RX 470 ( 4 GB VRAM ) or NVIDIA GTX 770 ( 4 GB VRAM )
Sound card: DirectX 9-compliant sound card
DirectX: 9
Hard drive space: 3.7 GB – 12.22 GB *
Supported peripherals: Windows-compliant keyboard and mouse

Supported features:

Multi monitor setups

Technologies or features that are not supported:

SLI
CrossFire

* Installation size depends on the number of installed languages.

Tillhörande Plattformar

Hjälpte detta?

Tack för din feedback. Tack för din feedback. Beklagar att det inte hjälpte.
Vänligen skicka in en supportförfrågan och berätta hur vi kan hjälpa till.