Åldersgränser för ungdomskonto

FRÅGA:

Hur gammal måste man vara för att skapa ett ungdomskonto?

SVAR:

Ditt barn måste vara minst 13 år för att få ha ett Ubisoft-konto.
Om ditt barn vill skapa ett Ubisoft-konto för att spela ett av Ubisoft gratisspel på PC* och är yngre än minimiåldern som bestäms i gällande dataskyddslagstiftning kommer barnet behöva gå igenom processen för att skapa ett ungdomskonto.

Om ditt barn vill skapa ett Ubisoft-konto för att spela ett av Ubisoft gratisspel på PC* och är lika gammalt eller äldre än minimiåldern som bestäms i gällande dataskyddslagstiftning kommer barnet behöva gå igenom processen för att skapa ett standardkonto.

Minimiåldern för att skapa ett konto i följande länder är:

Amerika

Brasilien13 Peru14

Kanada13 USA13

Colombia18 Venezuela14

Asien och Australien

Australien15 Singapore13

Kina14 Sydkorea14

Indonesien18 Thailand13

Malaysia18 Vietnam16

Ryssland18

Europa

Österrike14 Liechtenstein16

Belgien13 Litauen14

Bulgarien14 Luxemburg16

Kroatien14 Malta13

Cypern14 Monaco16

Tjeckien15 Nederländerna16

Danmark13 Norge13

Estland13 Polen16

Finland13 Portugal13

Frankrike15 Rumänien16

Tyskland16 San Marino16

Grekland15 Slovakien16

Ungern16 Slovenien16

Island13 Spanien14

Irland16 Sverige13

Isle of Man13 Schweiz13

Italien14 Storbritannien13

Lettland13

Om ditt land inte står med ovan är minimiåldern 13 år.

Hör gärna av dig om du har frågor.

* Obs! Just nu kan ungdomskonton bara skapas genom att skapa ett Ubisoft-konto via installationsprogrammet för Hyper Scape eller på Hyper Scapes webbplats.

De angivna minimiåldrarna stämde när webbsidan publicerades. Dataskyddslagstiftningen kan komma att ändras. Senast uppdaterad 11 augusti 2020.